Tylösandsdagarna SFOP

15 sep 2014

 My Dental Guide närvarade för första gången på Tylösandsdagarna vilket var mycket spännande och givande. Att planera med CBCT som grund och utföra implantatkirurgi med operationsguider skapar mer och mer intresse hos protetiker, kirurger, allmäntandläkare och även tandtekniker som vill skapa bättre och högre kvalitet tillsammans med sina kunder.
Många föreläsare talade om fördelarna med enkel guideskena som hjälpmedel för att uppnå bättre resultat för protetiken där svårigheterna ligger i att uppnå bättre fixturplaceringar.
Den grundläggande skillnad på olika typer av guider är vad som ligger till grund för planeringen. Vi måste förstå skillnaden mellan en enkel TBS-skeneguide som visar en tandplacering och buckalyta på tänkt protetik. En liknade guideskena kan vara full tillräcklig i vissa fall men det är inte det som vi på MDG arbetar med.
Vi tillverkar operationsguider med skiktröntgen och inskannad slemhinna som grund. Detta är alltså en operationsguide som används genom hela operationen med riktning samt stopp i borrsekvensen.
Läs mer på hemsidan om intresse finns.
Vi vill också passa på att tacka alla som kom förbi vår monter, mycket intressant att få träffa er på plats samt se det stora intresset och bemötandet vi fick.
Vi ser fram emot en spännande höst och kom gärna och lyssna till oss under Rikstämman.
Mvh
Team MDG

Arbetsflödet

En kort beskrivning av arbetsflödet med My Dental Guide, smidigt och enkelt.

Arbetsflödet

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett helhetskoncept för kliniker som vill ta ett steg till inom implantatologin.

Vi erbjuder

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev